Tractari Auto Ploiesti Servicii

Tractari si Remorcari Auto - Ploiesti

Serviciile BORG SERV de tractari si remorcari auto sunt Non-Stop, 7 zile din 7, indiferent de zi, sarbatoare sau anotimp. Serviciile de tractari si remorcari se adreseaza oricarui autoturism, autoturism avariat, masina defecta sau autovehicul nou - indiferent de greutate si drumul parcurs (Ploiesti, Prahova, Romania sau Uniunea Europeana).

Asistenta Rutiera - Ploiesti, Prahova

BORG SERV poate veni in sprijinul dvs. pentru orice reparatie auto minora pana, sau alta problema auto. Sunati in caz de urgenta la tel. 0721 361646

Remorcari Ploiesti

Tractari Auto si Asistenta Rutiera

0721 361646

Tractari Auto, Remorcari si Asistenta Rutiera

Tractari Auto Ploiesti Prahova
Tractari Auto Ploiesti Prahova

Jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, tractoare, camioane, barci etc.
chiar si tractari utilaje de mare tonaj.

Asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare
cu masa maxima de 4000kg.


Borg Serv este succesul serviciilor de tractari auto. Cu profesionalism, asiguram activitati complete in asistenta rutiera, remorcare si tractare auto.

Oferim servicii de tractari NonStop, pentru autoturisme avariate, defecte sau noi (jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, tractoare, camioane, barci etc. chiar si tractari utilaje de mare tonaj). Asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare cu masa maxima de 4000kg. Cu autospeciale performante, noi si dotate cu echipamente moderne, alaturi de experienta noastra in domeniu tractarilor si remorcarilor auto, va oferim servicii de cea mai buna calitate, iar odata contactati putem interveni la locul indicat de dvs. in cel mai scurt timp.

Pe toata durata transportului si a operatiunilor intreprinse in sensul tractarii auto, autoturismul dvs. este asigurat iar oferta de preturi este una transparenta, fara taxe ascunse, putind fi negociata in functie de distantele parcurse si greutatea tractata / transportata.

Tractari Auto Non Stop


Zonele de desfasurare a activitatilor de tractare auto in sistem de urgenta sunt Ploiesti, Prahova, Valea Prahovei, DN1, DN1B, Campina, Valeni de Munte, Plopeni, Cheia, Baicoi, Campina, Urlati, Mizil, Breaza, Slanic, Azuga, Comarnic, Paulesti, Boldesti-Scaieni si alte localitati din , Prahova. Asiguram, bineinteles, si tractari de autoturisme noi, second hand sau avariate, din si spre alte orase si judete din Romania. NonStop - indiferent de anotimp, vreme, ora din zi sau din noapte - chiar si in zilele de sarbatori!

Tractari Auto - Avantaje acordate in cadrul programului de fidelizare prin abonamentePentru mai multe informatii va rugam sa ne contactari la unul din telefoanele noastre: 0747 AJUTOR; (0747 258.867); 0721 361.646; 0766 369.215; 0344 117.240 (fix/fax).
sau pe E-Mail, la adresa office@tractari-ploiesti.roCopyright © BorgServ - Tractari Valea Prahovei Ploiesti Prahova 0747 258.867


Tractari-Ploiesti.ro TractariPloiesti.ro Tractari-Prahova.ro TractariAutoPrahova.ro TractariDN1.ro TractariAutoDN1.ro TractariAutoPloiesti.ro AsistentaRutieraPrahova.ro RemorcariAutoPloiesti.ro RemorcariDN1.ro RemorcariPloiesti.ro RemorcariAutoPrahova.ro RemorcariPrahova.ro