Tractari Auto Ploiesti Prahova

Bine ati venit pe remorcariploiesti.ro

Cu o experienta de peste 10.000 de tractari auto si transport utilaje BORG SERV ofera nonstop o gama completa de servicii: tractare auto, asistenta rutiera, remorcare, transport autoturisme pe platforma si diverse remorcari auto in/din sau spre Ploiesti si nu numai.


Remorcari Ploiesti

Tractari Auto si Asistenta Rutiera

0721 361646

Profesionalism si eficienta!

Serviciile sunt prestate cu autospeciale noi, in stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil. Profesionalismul si calitatea serviciilor se regasesc si in:

Tractari Auto Ploiesti Prahova
Tractari Auto Ploiesti Prahova


Intervenim rapid pentru orice tractare auto, cu atat mai mult pentru distante apropiate precum: Ploiesti, Prahova, DN1, Valea Prahovei, Baicoi, Boldesti-Scaieni, Breaza, Busteni, Campina, Cheia, Comarnic, Mizil, Paulesti, Plopeni, Sinaia, Slanic, Urlati, Valeni de Munte etc.


Borg Serv este succesul serviciilor de tractari auto. Cu profesionalism, asiguram activitati complete in asistenta rutiera, remorcare si tractare auto.

Oferim servicii de tractari NonStop, pentru autoturisme avariate, defecte sau noi (jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, tractoare, camioane, barci etc. chiar si tractari utilaje de mare tonaj). Asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare cu masa maxima de 4000kg. Cu autospeciale performante, noi si dotate cu echipamente moderne, alaturi de experienta noastra in domeniu tractarilor si remorcarilor auto, va oferim servicii de cea mai buna calitate, iar odata contactati putem interveni la locul indicat de dvs. in cel mai scurt timp.

Pe toata durata transportului si a operatiunilor intreprinse in sensul tractarii auto, autoturismul dvs. este asigurat iar oferta de preturi este una transparenta, fara taxe ascunse, putind fi negociata in functie de distantele parcurse si greutatea tractata / transportata.

Tractari Auto Non Stop


Zonele de desfasurare a activitatilor de tractare auto in sistem de urgenta sunt Ploiesti, Prahova, Valea Prahovei, DN1, DN1B, Campina, Valeni de Munte, Plopeni, Cheia, Baicoi, Campina, Urlati, Mizil, Breaza, Slanic, Azuga, Comarnic, Paulesti, Boldesti-Scaieni si alte localitati din , Prahova. Asiguram, bineinteles, si tractari de autoturisme noi, second hand sau avariate, din si spre alte orase si judete din Romania. NonStop - indiferent de anotimp, vreme, ora din zi sau din noapte - chiar si in zilele de sarbatori!

Tractari Auto - Avantaje acordate in cadrul programului de fidelizare prin abonamentePentru mai multe informatii va rugam sa ne contactari la unul din telefoanele noastre: 0747 AJUTOR; (0747 258.867); 0721 361.646; 0766 369.215; 0344 117.240 (fix/fax).
sau pe E-Mail, la adresa office@tractari-ploiesti.roCopyright © BorgServ - Tractari Valea Prahovei Ploiesti Prahova 0747 258.867


Tractari-Ploiesti.ro TractariPloiesti.ro Tractari-Prahova.ro TractariAutoPrahova.ro TractariDN1.ro TractariAutoDN1.ro TractariAutoPloiesti.ro AsistentaRutieraPrahova.ro RemorcariAutoPloiesti.ro RemorcariDN1.ro RemorcariPloiesti.ro RemorcariAutoPrahova.ro RemorcariPrahova.ro